Hírek


Önkormányzati hivatal épületének energetikai korszerűsítése

Újabb beruházás valósult meg Ramocsaházán

Ramocsaháziak mindennapjai változnak meg jelentősen, köszönhetően annak a beruházásnak, mellyel teljes egészében megújult a közös önkormányzati hivatal épülete. Azon túl, hogy jelentős energetikai beruházást hajtottak végre, a településen élő mintegy 1500 lakos ügyes-bajos dolgait is a kor elvárásainak megfelelő körülmények közt intézhetik ezentúl.

Elolvasom
NAGY JÓZSEF KÖSZÖNTÉSE 90. SZÜLETÉSNAPJA ALKALMÁBÓL

Nagy József szeretett családja körében ünnepelte 90. születésnapját április 13-án, Ramocsaházán. A jeles nap alkalmából Ramocsaháza Község Önkormányzatának polgármestere, Ragányi Róbert köszöntötte a szépkorú Jóska bácsit, aki az önkormányzat ajándékával gratulált az ünnepeltnek.

ElolvasomA Polgárőrség évértékelő gyűlése

Ramocsaháza Község Polgárőr Egyesülete március 1.-én tartotta éves közgyűlését. A rendezvényen tiszteletét tette a rendőrség részéről Koncz László alezredes és munkatársai: Oláh János alezredes és Nagy Attila törzszászlós, valamint Jászovics László, a Megyei Polgárőr Szövetség elnökhelyettese.

Elolvasom


A 90 éves Pásztor Dánielné köszöntése

Február 15-én a 90 éves Pásztor Dánielnét köszöntötte születésnapja alkalmából otthonában, a Községi Önkormányzat nevében Ragányi Róbert polgármester. A hagyományokhoz hűen Magyarország miniszterelnöke által aláírt emléklap is átadásra került.

Elolvasom